Caută
Ne găsești și pe

Operator Suport Tehnic si IT

Aplică pentru această poziție

  Încarcă aici CV-ul tău*: (mărime maximă: 10 MB. Formate acceptate: PDF, DOC sau DOCX, JPG, PNG)
  câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  Candidatul Ideal

  1. Personă tehnică, pasionată de IT, Calculatoare, Rețele, Știință și Învățare.
  2. Persoană optimistă, metodică și organizată.
  3. Persoană comunicativă și deschisă, care lucrează bine în echipă.
  4. Persoană cu o mentalitate de creștere în relație cu sine dar și cu ceilalți.

  Ne dorim o persoană comunicativă și deschisă, cu capacitate de învățare dar și cu câteva cunoștințe de bază pentru operarea pe calculator. Noi folosim foarte multe aplicații informatice pe calculator, spre exemplu pentru contabilizarea cerințelor de suport IT, precum și diverse softuri de gestiune (întrări-ieșiri, facturi, avize, flux de bază al unei gestiuni de marfă).

  Descrierea jobului

  1. Oferă suport tehnic utilizatorilor aplicațiilor informatice utilizate în companie.
  2. Instalează și configurează calculatoare și rețele de calculatoare.
  3. Depanează defecțiuni hardware și software, documentează și raportează eventualele BUG-uri descoperite în aplicațiile informatice utilizate.
  4. Respectă proceduri și fluxuri (proceduri interne departamentului, proceduri de utilizare ale aplicațiilor conforme cu fluxurile specifice companiei, șamd.).
  5. Învață cu timpul să utilizeze aproape toate funcționalitățile aplicațiilor informatice pentru care oferă suport celorlalți utilizatori, astfel încât să poată identifica cel mai rapid o problemă și soluția corespunzătoare.
  6. Îi învață pe colegi precum și pe ceilalți utilizatori tot ce a asimilat legat de utilizarea aplicațiilor informatice pentru care oferă suport (împărtășește cunoștințele acumulate).
  Doar candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu, restul de aplicații fiind păstrate în baza de date Minifarm pentru oportunități viitoare.