Caută
Ne găsești și pe

Bucuria de a trăi sănătos!

Experimentează noile produse ECO din farmaciile Minifarm
M

âncarea este mult mai mult decât ceea ce punem pe farfuriile noastre. Mâncarea ne unește pe toți. Cu toții avem nevoie de ea, depindem de ea, supraviețuim din cauza ei și obținem fericirea din ea. De aceea, am creat colțul Mininatura în farmaciile Minifarm - un colț de natură în care suntem inspirați de Valorile Umane și de Natură.

Am decis să nu așteptăm să se schimbe lucrurile de la sine. În fiecare zi căutăm soluții pentru a îmbunătăți un model armonios în care oamenii și autonomia rurală, egalitatea, sănătatea și durabilitatea devin sinonime.

process-01

Vitamine, fibre, proteine

process-01

Proteinele sunt deseori numite elemente de bază ale corpului. Sunt folosite pentru a construi și repara țesuturile. Te ajută să lupți împotriva infecțiilor. Carbohidrații sunt principala sursă de energie a organismului. Grupurile de fructe, legume, lactate și cereale, toate conțin carbohidrați. Consumul de alimente cu fibre poate ajuta la prevenirea problemelor stomacale sau intestinale, cum ar fi constipația. De asemenea, ar putea ajuta la scăderea colesterolului și a zahărului din sânge.

Fără gluten

process-01

O dietă fără gluten este esențială pentru gestionarea semnelor și simptomelor bolii celiace și a altor afecțiuni medicale asociate cu glutenul. O dietă fără gluten este, de asemenea, populară în rândul persoanelor care nu au fost diagnosticate cu o afecțiune legată de gluten. Beneficiile revendicate ale dietei sunt îmbunătățirea sănătății, pierderea în greutate și creșterea energiei, dar sunt necesare mai multe cercetări.

process-02

process-03

Fără zaharuri adăugate

process-01

Dacă mâncați o mulțime de dulciuri sau beți în mod regulat băuturi cu zahăr, găsirea produselor de înlocuire cu mai puțin zahăr poate fi o modalitate bună de a începe să reduceți și să vă îmbunătățiți sănătatea. Treceți la produse neindulcite atunci când este posibil. Puteți adăuga oricând un pic de îndulcitor natural - sau fructe dulci în mod natural - pentru a obține doar cantitatea potrivită de dulceață fără toate caloriile în plus și zaharurile adăugate.

Fără lactoză

process-01

Pentru mulți oameni, laptele și alte produse lactate sunt excluse din mesele zilnice. Dacă aveți intoleranță la lactoză, chiar și un pahar de lapte poate declanșa afecțiuni digestive cu simptome precum diaree, vărsături și dureri abdominale. Laptele fără lactoză este un produs lactat care conține lactază, o enzimă care ajută la descompunerea lactozei. Puteți folosi lapte fără lactoză în locul laptelui obișnuit în orice rețetă, deoarece are aproape același gust, textură și profil nutritiv.

process-04

process-03

Ingrediente certificate ecologic

process-01

Este de la sine înțeles că produsule ecologice trebuie să fie complet sigure: atât pentru tine cât și pentru mediu. Nu există nicio îndoială despre poluarea mediului nostru atunci când transformăm ingredientele în produse ecologice excelente. Companiile producătoare respectă proprietățile naturale și substanțele active ale tuturor ingredientelor pe care le folosesc. Și, desigur, sunt foarte atente la gestionarea deșeurilor, la transport și la consumul de energie, menținându-le la minimum necesar.