Caută
Ne găsești și pe

Campania Minifarm de măsurare gratuită a tensiunii continuă în Năvodari!

Campania Minifarm de măsurare gratuită a tensiunii continuă în Năvodari!

Pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de voi, continuăm campania de măsurare gratuită a tensiunii și în orașul Năvodari!

Vă așteptăm la cortul Minifarm, în perioada 13 – 17 August a.c. în următoarele zone:

Vă așteptăm, în fiecare zi de campanie, între orele 09:00 – 14:00 pentru a vă monitoriza, gratuit, tensiunea arterială și pentru a sta de vorbă cu specialiștii Minifarm, la un pahar cu apă proaspătă!

Jumătate dintre persoanele care au hipertensiune nu știu asta!

Hipertensiunea arterială cauzează pete 9,8 milioane de decese în fiecare an. Măsurarea periodica a tensiunii arteriale este foarte importantă având în vedere că jumătate dintre persoanele afectate nu știu ca au hipertensiune și nu merg la medic pentru a-și ameliora starea de sănătate.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

DaNu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.