Caută
Ne găsești și pe

Campania Minifarm de măsurare gratuită a tensiunii continuă în Năvodari!

Campania Minifarm de măsurare gratuită a tensiunii continuă în Năvodari!

Pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de voi, continuăm campania de măsurare gratuită a tensiunii și în orașul Năvodari!

Vă așteptăm la cortul Minifarm, în perioada 13 – 17 August a.c. în următoarele zone:

Vă așteptăm, în fiecare zi de campanie, între orele 09:00 – 14:00 pentru a vă monitoriza, gratuit, tensiunea arterială și pentru a sta de vorbă cu specialiștii Minifarm, la un pahar cu apă proaspătă!

Jumătate dintre persoanele care au hipertensiune nu știu asta!

Hipertensiunea arterială cauzează pete 9,8 milioane de decese în fiecare an. Măsurarea periodica a tensiunii arteriale este foarte importantă având în vedere că jumătate dintre persoanele afectate nu știu ca au hipertensiune și nu merg la medic pentru a-și ameliora starea de sănătate.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.
 • Măsoară-ți, GRATUIT, vârsta arterială!

  Măsoară-ți, GRATUIT, vârsta arterială!

  Bolile cardiovasculare reprezintă cea mai frecventă cauză de mortalitate în ţările dezvoltate economic. Conform datelor publicate de Societatea Română de hipertensiune, din totalul deceselor ...

 • 8 Martie: sărbătoarea mamelor, sărbătoarea femeilor!

  8 Martie: sărbătoarea mamelor, sărbătoarea femeilor!

  Ziua Internațională a Femeii reprezintă ocazia ideală de a ne arăta aprecierea față de toate doamnele speciale din viețile noastre. Ce mod mai frumos de a o face, decât cu un cadou inspirat? ...

 • Aduni puncte pe card și pleci la Herculane!

  Aduni puncte pe card și pleci la Herculane!

  Vești bune: Minifarm te trimite la Herculane! Tot ce trebuie să faci este alegi să acumulezi, sub formă de puncte, reducerile acordate de cardul de fidelitate Minifarm, atunci când îl folosești...