Caută
Ne găsești și pe

Politica de retur în farmaciile Minifarm

Produsele cosmetice, produsele parafarmaceutice, dispozitivele și aparatura medicală de uz individual și consumabilele pentru acestea, suplimentele alimentare și alimentele cu destinație specială, produsele de puericultură, articolele destinate întreținerii igienei personale, echipamentele, materialele sau produsele destinate protecției ori îmbunătățirii sănătății achiziționate din farmaciile Minifarm pot fi returnate* in termen de 24 de ore de la data achiziționării cu condiția ca acestea să fie sigilate, să nu prezinte deteriorări ale ambalajului iar pacientul să prezinte bonul fiscal emis la casa de marcat.

Orice solicitare privind returnarea produselor enumerate mai sus după termenul de 24 de ore, din momentul achiziției, nu mai poate fi acceptată.

Ne rezervăm dreptul de a refuza primirea produselor în cazul în care acestea prezintă deteriorări/desigilări, modificări față de forma inițială.

Medicamentele nu pot fi returnate decât în situația în care care prezintă abateri de la caracteristicile prescrise sau declarate de către producător.

Pentru produsele de folosință îndelungată care au certificat de garanție (ex: tensiometru, periuțe electrice, glucometre, etc.) și care prezintă neconformități și / sau abateri de la caracteristicile prescrise, pacientul are dreptul de a solicita farmacistului Minifarm în primul rând repararea produsului iar, doar în cazul în care acesta nu poate fi reparat, are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată. Doar în cazul în care produsul nu poate fi reparat sau înlocuit, pacientul poate solicita farmacistului restituirea contravalorii produsului.

*) Produsele pot fi returnate DOAR în baza bonului fiscal care face dovada achiziționării acestora din farmaciile Minifarm, returnarea fiind posibilă doar în farmacia Minifarm din care acestea au fost achiziționate. În cazul în care se va impune restituirea contravalorii produsului, aceasta se va realiza prin întocmirea documentelor justificative, pacientul completând aceste documente cu regim special cu toate datele aferente. Refuzul completării de către pacient a datelor necesare întocmirii documentelor justificative, conduce la imposibilitatea returnării produselor.

Sesizările cu privire la returnarea produselor pot fi comunicate la adresa de e-mail: office@minifarm.ro

Această politică de retur este aplicabilă doar în farmaciile fizice Minifarm. Pentru politica de retur aplicabilă produselor achiziționate în magazinul online Minifarm, te rugăm să citești toate detaliile prezente în această pagină: Termeni și condiții.