Caută
Ne găsești și pe

Preparate farmaceutice

Produsele magistrale, preparate local într-o farmacie, asigură un tratament cu adevărat individualizat pentru pacient, adaptat afecţiunilor şi particularităţilor sale, permit combinarea unor substanţe care nu se găsesc în produsele industriale în aceeaşi formulă, nu conţin conservanţi, parabeni, parfumuri şi au un preţ mult mai accesibil decât produsele industriale.

În cazul preparatelor magistrale medicul este cel care selecţionează substanţele medicamentoase, dozele şi forma farmaceutică dorită, corespunzătoare contextului clinic, iar medicamentul este realizat în farmacie de către farmacist, la cerere, pe baza prescripţiei magistrale.

Minifarm deține laboratoare proprii în care se prepară rețetele magistrale (personalizate de medic pentru fiecare pacient în parte) precum și rețete elaborate pe baza unor rețete proprii.

Preparatele magistrale sunt realizate manual, de către farmaciști specialiști și cu experiență de zeci de ani în munca de laborator, după rețete tradiționale, care îmbină atenția și cunoștințele profesionale cu pasiunea și grija pentru pacient.

Te așteptăm în oricare din farmaciile Minifarm de mai jos pentru a-ți prepara produsele magistrale prescrise de către medicul tău.