Caută
Ne găsești și pe

Campania Minifarm de monitorizare a sănătății inimii tale continuă!

Campania Minifarm de monitorizare a sănătății inimii tale continuă!

Sutem cât mai aproape de voi și, de aceea, continuăm campania de monitorizare a sănătății inimii – ”Grijă pentru inima ta!

Vă așteptăm la cortul Minifarm, în perioada 15 – 16 Octombrie a.c. în Minifarm ”Vama” pentru a vă monitoriza, gratuit, tensiunea arterială, pentru a vă face un test EKG gratuit dar și pentru a sta de vorbă cu specialiștii Minifarm!

Jumătate dintre persoanele care au hipertensiune nu știu asta!

Hipertensiunea arterială cauzează pete 9,8 milioane de decese în fiecare an. Măsurarea periodica a tensiunii arteriale este foarte importantă având în vedere că jumătate dintre persoanele afectate nu știu ca au hipertensiune și nu merg la medic pentru a-și ameliora starea de sănătate.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Majoritatea afecțiunilor sunt trecute cu vederea, dacă nu creează probleme majore, însă inima nu poate fi neglijată. Ea este motorul întregului organism, este motorul vieții. Chiar dacă ai vrea să ignori problemele cardiovasculare, vor avea ele grijă să îți reamintească un lucru esențial: sănătatea este cea mai de preț comoară. Iar o inima plină de sănătate înseamnă o calitate ridicată a vieții.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.
 • Măsoară-ți, GRATUIT, vârsta arterială!

  Măsoară-ți, GRATUIT, vârsta arterială!

  Bolile cardiovasculare reprezintă cea mai frecventă cauză de mortalitate în ţările dezvoltate economic. Conform datelor publicate de Societatea Română de hipertensiune, din totalul deceselor ...

 • 8 Martie: sărbătoarea mamelor, sărbătoarea femeilor!

  8 Martie: sărbătoarea mamelor, sărbătoarea femeilor!

  Ziua Internațională a Femeii reprezintă ocazia ideală de a ne arăta aprecierea față de toate doamnele speciale din viețile noastre. Ce mod mai frumos de a o face, decât cu un cadou inspirat? ...

 • Aduni puncte pe card și pleci la Herculane!

  Aduni puncte pe card și pleci la Herculane!

  Vești bune: Minifarm te trimite la Herculane! Tot ce trebuie să faci este alegi să acumulezi, sub formă de puncte, reducerile acordate de cardul de fidelitate Minifarm, atunci când îl folosești...