Caută
Ne găsești și pe

Campanie de măsurare gratuită a tensiunii arteriale

Campanie de măsurare gratuită a tensiunii arteriale

În perioada 23 Iulie – 2 August a.c. profesioniștii Minifarm vă așteaptă în corturile Minifarm pentru a vă măsura, gratuit, tensiunea arterială și a vă oferi o sticlă de apă plată proaspătă alături de câteva sfaturi prețioase pentru perioada verii.

Acțiunea se desfășoară simultan în Tulcea și Constanța, după următorul calendar:

 • Tulcea
  • 23 – 24 Iulie – zona ”CEC
  • 30 – 31 Iulie – zona ”Parcul Personalităților
  • 1 – 2 August – zona ”Piața Neptun
 • Constanța
  • 23 – 24 Iulie – zona ”Pandurului
  • 25 – 26 Iulie – zona ”Răscoalei
  • 30 – 31 Iulie – zona ”KM 4-5

Vă așteptăm, în fiecare zi de campanie, între orele 09:00 – 14:00 pentru a vă monitoriza, gratuit, tensiunea arterială și pentru a sta de vorbă cu profesioniștii Minifarm, la un pahar cu apă proaspătă!

 

Jumătate dintre persoanele care au hipertensiune nu știu asta!

Hipertensiunea arterială cauzează pete 9,8 milioane de decese în fiecare an. Măsurarea periodica a tensiunii arteriale este foarte importantă având în vedere că jumătate dintre persoanele afectate nu știu ca au hipertensiune și nu merg la medic pentru a-și ameliora starea de sănătate.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

DaNu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.