Caută
Ne găsești și pe

De 1 Iunie, farmaciile Minifarm au fost alături de copiii din Constanța și Tulcea!

De 1 Iunie, farmaciile Minifarm au fost alături de copiii din Constanța și Tulcea!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, reprezentanții lanțului de farmacii Minifarm au împărțit cadouri copiilor din orașele Constanța și Tulcea.

Evenimentul s-a desfășurat în data de 1 Iunie a.c., începând cu orele 11:00 , simultan, în:

  • Constanța – Piața Ovidiu
  • Tulcea – Orășelul Copiilor, Piața Civică și Parcul Personalităților.

Toți copiii care s-au aflat în zonă, însoțiti de un adult, au primit un cadou consistent ce conține produse pentru îngrijire, suplimente alimentare, cărți de colorat si multe alte surprize.

1 Iunie reprezintă Ziua Copilului, ziua în care toţi copiii trebuie să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.

Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Această zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de ”cea mai frumoasă iluzie” … copilăria.

Minifarm este o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de peste 60 de farmacii poziționate în zona de Sud-Est a țării și adaptate nevoilor pacienților săi.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Vrem ca atunci când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste să ştii că in farmaciile Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.