Caută
Ne găsești și pe

Echitație, natură și aventură la porțile Deltei Dunării

Echitație, natură și aventură la porțile Deltei Dunării

Clubul Hipic Real Racing, Dr. Ștefan Răileanu și actorul Denis Ștefan în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea organizează, în perioada 03 – 05 August 2018, între orele 10.00 şi 17.00, competiția hipică zonală la care sunteți, cu drag, invitați!

Evenimentul va avea loc în incinta Clubului Real Racing și în zonele limitrofe Muzelui Satului Pescăresc – Șoseaua Murighiol km. 3,5.

Programul evenimentului:

3 August 2018 (Vineri)

  • Deschiderea oficială a concursului de către dl. Dr. Răileanu Ștefan și a invitatului special dl. Denis Ștefan (afiliat al Federației Române Ecvestre)
  • Clinica de dresaj cu actorul Denis Ștefan

4 August 2018 (Sâmbătă)

  • Demonstrație de arte marțiale ecvestre cu actorul Denis Ștefan
  • Parada cailor de rasă
  • Desfășurarea probelor de dresaj, sincron și sărituri peste obstacole cu participarea atât a sportivilor Clubului Real Racing cât și a Cluburilor de Echitație invitate din Zonele limitrofe (Constanța, Brăila, Galați)

5 August 2018 (Duminică)

  • Clinică de dresaj cu membrii Clubului
  • Probă de anduranță Sat Pescăresc, Zagăn

Minifarm este alături de organizatorii acestui eveniment în ceea ce constituie o oportunitate pentru promovarea inițiativelor locale și regionale în dezvoltarea durabilă a Rezervației Biosferei Delta Dunării și a Municipiului Tulcea!

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.