Caută
Ne găsești și pe

Măsoară-ți, GRATUIT, vârsta arterială!

Măsoară-ți, GRATUIT, vârsta arterială!

Bolile cardiovasculare reprezintă cea mai frecventă cauză de mortalitate în ţările dezvoltate economic. Conform datelor publicate de Societatea Română de hipertensiune, din totalul deceselor înregistrate anual pe întreg globul, aproximativ 30% sunt de cauză cardiovasculară. În România, boala cardiovasculară determină peste 62% din totalul deceselor.

Principala cauză a bolilor cardiovasculare, atât la nivel mondial cât și în țara noastră, este reprezentată de hipertensiunea arterială (HTA). Hipertensiunea arterială o afecțiune silențioasă, asimptomatică pentru mult timp. Monitorizarea periodică este foarte importantă având în vedere că jumătate dintre persoanele afectate nu știu că au hipertensiune și nu merg la medic pentru a-și ameliora starea de sănătate.

Te așteptăm în perioada 25 – 31 Martie 2019, în farmacia Minifarm Vama și în perioada 1 – 7 Aprilie 2019, în farmacia Minifarm Tic-Tac, pentru afla, GRATUIT, care este vârsta ta arterială.

Evaluarea este non-invazivă și se realizează cu aparatul Agedio B900. Prin intermediul acestuia se măsoară tensiunea arterială centrală, rigiditatea vasculară şi velocitatea undei de puls, în doar 2 minute.

Cine poate beneficia de acest serviciu gratuit? Atât persoanele sănătoase, cât şi cele cu risc cardiovascular crescut sau care suferă deja de o boală cardiovasculară.

De reținut!

– înainte de măsurare cu 3 ore nu consumați mese copioase, cafeină și nu fumați, iar cu 10 ore înainte de măsurare nu consumați alcool.

– în timpul măsurării mediul trebuie să fie liniștit și confortabil. Nu vorbiți și nu vă mișcați.

– în general rezultatele de încredere sunt obținute cu pacienții relaxați . Evitați activitățile stresante înainte de măsurare, precum ciclism, jogging până la farmacie.

 

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.