Caută
Ne găsești și pe

Scanezi 1 dată, câștigi de 2 ori mai mult!

Scanezi 1 dată, câștigi de 2 ori mai mult!

Caută în Supermarket-urile din Constanța, Tulcea, Năvodari, Mangalia și Medgidia codul QR Minifarm de la casele de marcat, scanează codul QR și obții de 2 ori mai multe beneficii în oricare dintre farmaciile Minifarm!

În intervalul calendaristic 1 – 30 Iunie 2019, atunci când faci cumpărăturile în Supermarket-urile din orașul în care suntem vecini cu tine, poți obține de două ori mai multe beneficii dacă vii în oricare dintre farmaciile Minifarm.

Consultă Regulamentul oficial al campaniei și lista cu produsele participante la campanie. Campania este valabilă în limita stocului disponibil.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.