Caută
Ne găsești și pe

Te așteptăm la cortul Minifarm!

Te așteptăm la cortul Minifarm!

Și anul acesta suntem vecini cu tine și, de aceea, reluăm campania ”Cortul Minifarm”!

Profesioniștii Minifarm te așteaptă în corturile Minifarm pentru a îți măsura, gratuit, tensiunea arterială și a îți oferi vitamine, alături de câteva sfaturi prețioase pentru perioada verii. Tot în corturile Minifarm vom avea grijă pentru inima ta – te așteptăm să-ți monitorizezi și măsori sănătatea inimii tale prin intermediul testului EKG (ECG).

Pentru că sezonul estival este la început, în cortul Minifarm vei putea testa produse pentru protecție solară de la L’Oreal și, bineînțeles, vei primi cadouri din partea noastră!

Te așteptăm la cortul Minifarm, în zilele de 9 și 13 Mai a.c., începând cu ora 10:00, în apropierea următoarelor farmacii Minifarm:

Datorită condițiilor atmosferice nefavorabile, suntem nevoiți să amânăm prezența corturilor Minifarm din 10 Mai, din Mangalia și Năvodari, pentru ziua de Luni, 13 Mai.

În Farmaciile Minifarm profesioniștii noștri sunt vecini cu tine!

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.