Caută
Ne găsești și pe

Te așteptăm la Minifarmacie!

Te așteptăm la Minifarmacie!

Duminică, 2 Iunie 2019 începând cu ora 10:00, în Parcul Tăbăcărie din Constanța toți copiii sunt așteptați să ia startul explorării orașului Constanța în miniatură!

Evenimentul este organizat de către Asociația Respiro și se va desfăşura în Parcul Tăbăcărie. În cadrul lui va fi construit un mini-orăşel pentru a-i ajuta pe elevi să înţeleagă mai bine rolul instituţiilor din oraş. Copiii vor intra în contact cu miniaturi ale instituţiilor importante din Constanța prin intermediul concursurilor, jocurilor recreative şi educative şi al exerciţiilor pentru stimularea creativității și cunoașterea de sine.

Alături de Poliție, Jandarmerie, Pompieri, Ambulanță etc., vom fi prezenți și noi – farmacia Minifarm. Îi așteptăm pe copii să ne viziteze cortul Minifarm și să descopere care este rolul farmaciei în viața socială, cum funcționează aceasta și de ce este bine să te duci la farmacie și să discuți cu profesioniștii Minifarm pe teme de sănătate și medicamentație.

Iar ca semn de apreciere pentru atenția pe care ne-o vor acorda copiii și pofta cu care vor asimila informațiile oferite de noi, le vom oferi acestora cadouri surpriză 😉

Vă așteptăm!

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

DaNu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.