Caută
Ne găsești și pe

Te așteptăm la Târgul de Sănătate și Frumusețe din VIVO! Constanța

Te așteptăm la Târgul de Sănătate și Frumusețe din VIVO! Constanța

Vă invităm să participați la cea de-a V-a ediție a Târgului de Sănătate și Frumusețe, organizat în centrul comercial VIVO! Constanța în perioada 7 – 9 Iunie 2019. La Târgul de Sănătate și Frumusețe, desfășurat la VIVO! Constanța, în perioada 7 – 9 Iunie 2019, va fi prezent Minifarm, cel mai mare lanț farmaceutic din Sud-Estul țării.

Împreună cu Seboradin – de 40 de ani experți în îngrijirea părului, la standul nostru, vizitatorii vor avea ocazia să efectueze, gratuit, o analiză amănunțită a scalpului și părului, cu ajutorul unei camere pentru video-tricoscopie. Imaginile microscopice generate pot avea un factor de mărire de până la 200x. Astfel, ele ajută la stabilirea unui diagnostic precis, în baza căruia se va recomanda tratamentul individualizat, potrivit fiecărui tip de păr și scalp.

În același timp, sunteți invitați să descoperiți o gamă completă de tratamente pentru îngrijirea părului, produsele Seboradin fiind sigure, eficiente și confirmate de cercetări clinice realizate sub control dermatologic, precum și de mulți ani de cooperare cu dermatologi și trichologi.

Misiunea Seboradin este continuarea unei tradiții cosmetice eficiente, inspirată de natură, care asigură sănătatea și frumusețea părului.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.
 • Cum reduc statinele colesterolul?

  Cum reduc statinele colesterolul?

  Statinele sunt o clasă de medicamente folosite pentru reducerea valorilor colesterolului din sânge. Acestea blochează o enzimă de la nivelul ficatului, care se numește HMG-CoA reductază, enzimă...

 • Rolul farmacistului în societatea modernă

  Rolul farmacistului în societatea modernă

  În ultimii 50 de ani, rolul farmacistului a evoluat împreună cu nevoile de îngrijire ale sănătății populației. Pe lângă eliberarea medicamentelor, farmaciștii de astăzi joacă un rol mai ...

 • TU stai acasă. NOI îți pregătim rețeta.

  TU stai acasă. NOI îți pregătim rețeta.

  În această perioadă dificilă pentru toți, noi, cei de la Farmaciile Minifarm vrem să venim în ajutorul tău – pacientul nostru. De aceea, pentru a reduce la minim timpul pe care îl petre...