Caută
Ne găsești și pe

Crema pentru regenerarea țesuturilor, Diabetegen, disponibilă la Minifarm!

Crema pentru regenerarea țesuturilor, Diabetegen, disponibilă la Minifarm!

Diabetegen™ Recomandat de către medici în tratamentul Piciorului Diabetic.

Combinația de Colostru și Argint Coloidal face ca Diabetegen să fie produsul perfect pentru tratamentul pielii după răni, în timpul procesului de vindecare, pentru pielea slăbită sau pielea predispusă la răni. Prezența unor substanțe ajutătoare, cum ar fi Alantoina, Panthenol sau Vitamina E stimulează efectul benefic și, în acelasi timp, facilitază vindecarea țesutului rănit.

  • Produs special pentru tratamentul pielii cu probleme.
  • Pentru tratamentul pielii după răni, în timpul procesului de vindecare, pentru pielea slabită sau pielea predispusă la răni.
  • Recomandat pentru pielea sensibilă, acnee și iritații ale pielii.

Crema pentru regenerarea țesuturilor, Diabetegen, este disponibilă atât în farmaciile Minifarm cât și în magazinul online Minifarm!

PROMOȚIE! Cumpără online 2 creme Diabetegen și ai transportul gratuit!
Cumpără și online

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.