Caută
Ne găsești și pe

Evaluarea sănătății părului și scalpului cu ajutorul camerei pentru tricoscopie Dino-Lite

Evaluarea sănătății părului și scalpului cu ajutorul camerei pentru tricoscopie Dino-Lite

Seboradin reprezintă o serie de produse dermato-cosmetice avansate, create pentru tratarea unui spectru larg de probleme specifice părului și scalpului. Eficiente și sigure, cosmeticele Seboradin au fost confirmate de cercetarea clinică efectuată sub control dermatologic, precum și de mulți ani de cooperare cu dermatologii și tricologii (+ 40 de ani de experiență în crearea produselor bazate pe ingrediente inovative, unice, naturale, active și de o înaltă calitate).

Camera pentru tricoscopie DinoLite

De cele mai multe ori, pacienții nu știu de ce au părul slăbit sau se confruntă cu anumite probleme ale părului și scalpului. Aici intervine analiza tricologică a scalpului – o metodă non-invazivă și sigură care evaluează starea părului, fără a fi necesară prelevarea mostrelor de păr.

Tricoscopia presupune utilizarea dermatoscopiei clasice sau computerizate în examinarea părului și scalpului. Microscopul digital Dino-Lite este instrumentul ideal pentru acest tip de examinare. Acesta permite vizualizarea imaginilor la o rezoluție înaltă, cu posibilitatea de a le mări de până la 200x.

Imaginile realizate cu microscopul digital Dino-Lite ajută specialiștii să:

  • recunoască problemele specifice scalpului sau ale părului
  • stabilească un diagnostic precis, în baza căruia se va recomanda tratamentul individualizat, potrivit fiecărui tip de păr și scalp.

 

Examinarea cu ajutorul camerei DinoLite

Profesioniștii Minifarm au fost instruiți în vederea examinării cu ajutorul micro-camerei și stabilirii unui diagnostic corect. Aceștia vor invita pacienții să efectueze, gratuit, o analiză amănunțită a scalpului, cu ajutorul camerei microscopice Dino-Lite;

Examinarea presupune:

  • dialogarea cu pacientul pentru a afla mai multe informații despre tipul de păr și scalp;
  • examinarea propriu-zisă cu ajutorul camerei, folosind un zoom de 50x / 200x – evaluarea firului de păr, a foliculilor și a pielii scalpului.
  • realizarea de fotografii cu imaginile microscopice surprinse de cameră

După finalizarea examinării, specialistul Minifarm va stabili un diagnostic precis, în baza imaginilor analizate și îi va recomanda pacientului produsele Seboradin potrivite tipului său de păr și scalp.

 

Exemple

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

DaNu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.