Caută
Ne găsești și pe

Minifarm a deschis o nouă farmacie în Mangalia!

Minifarm a deschis o nouă farmacie în Mangalia!

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că azi, 25 Iunie 2018, lanțul de farmacii Minifarm a deschis o nouă farmacie în Mangalia. Această nouă farmacie, cu numărul 63, se alătură lanțului de farmacii Minifarm și întărește și mai mult faptul că suntem vecini cu voi în toată Dobrogea.

Noua farmacie ”Mangalia 3” va asigura, prin intermediul profesioniștilor Minifarm, medicamente, rețete gratuite și compensate, o gamă largă de produse cosmetice și dermatocosmetice dar și multe alte servicii specifice, pentru toți locuitorii din Mangalia, în regim NON-STOP.

Te așteptăm la orice oră în noua farmacie Minifarm ”Mangalia 3”, pe str. Ștefan cel Mare la numărul 18A – între Restaurant Callatis și supermarket Profi.

Pacienții pot găsi în noua farmacie Minifarm, la orice oră din zi și din noapte, produsele de care au nevoie la prețuri competitive sau compensate, dar și sfaturi profesioniste despre prevenirea diverselor afecțiuni și menținerea stării de sănătate și a frumuseții.

Produsele sunt oferite cu servicii de calitate, consiliere şi cu scopul de a satisface nevoile pacienţilor. Tot aici se eliberează reţete medicale compensate şi gratuite în baza unui contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Constanța. Dacă cumva aveți o rețetă care trebuie preparată în laborator nu este nicio problemă. Farmacia ”Mangalia 3” poate prepara orice medicament în laboratorul propriu. Profesioniștii noștri stau la dispoziţia pacienților cu cele mai bune recomandări pentru cele mai eficiente tratamente.

De asemenea, pacienții noii farmacii Minifarm beneficiază de carduri de fidelitate, cu ajutorul cărora se vor putea bucura de reduceri reale și transparente.

Suntem o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de peste 60 de farmacii poziționate în zona de Sud-Est a țării și adaptate nevoilor pacienților noștri.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Vrem ca atunci când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste să ştii că in farmaciile Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Te așteptăm să ne treci pragul noii farmacii Minifarm și, dacă o faci săptămâna aceasta (25 Iunie – 1 Iulie 2018) primești și un cadou, garantat!

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.