Caută
Ne găsești și pe

Minifarm marchează un moment istoric: Deschiderea celei de-a 100-a farmacii!

Minifarm marchează un moment istoric: Deschiderea celei de-a 100-a farmacii!

Cu mândrie și entuziasm, echipa Minifarm anunță deschiderea celei de-a 100-a farmacii în cadrul lanțului de farmacii Minifarm. Acest eveniment semnificativ marchează o bornă importantă în angajamentul Minifarm de a oferi servicii farmaceutice de înaltă calitate și de a sprijini sănătatea comunității noastre.

De la înființarea noastră, am urmărit constant să oferim soluții farmaceutice esențiale și consiliere de specialitate pentru nevoile sănătății fiecărui pacient. Deschiderea celei de-a 100-a farmacii marchează o etapă importantă în călătoria noastră, demonstrând dedicarea noastră în a furniza produse de calitate, expertiză farmaceutică și soluții personalizate pentru pacienții noștri. Cea de-a 100-a farmacie Minifarm reprezintă o confirmare a evoluției noastre ca lider de încredere în furnizarea de medicamente și consultanță farmaceutică.

Farmacia Minifarm ”Baicului”, cu numărul 100, deschisă astăzi în București, pe str. Popa Nicolae nr. 12,  reunește esența valorilor noastre. Oferim o gamă largă de produse farmaceutice, inclusiv medicamente generice și de marcă, produse de îngrijire personală și suplimente alimentare, toate acestea într-un cadru modern și prietenos. Echipa noastră de farmaciști instruiți și amabili stă la dispoziția pacienților pentru a oferi consultații și sfaturi personalizate în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea.

Cea de-a 100-a deschidere a unei farmacii Minifarm este un moment de bucurie și recunoștință. Am parcurs o călătorie extraordinară de la deschiderea primei noastre farmacii până la acest punct, și suntem datori să mulțumim pacienților noștri pentru încrederea constantă pe care ne-au acordat-o. Ne propunem să continuăm să creștem și să ne diversificăm serviciile pentru a răspunde în continuare nevoilor de sănătate ale comunității noastre” – Valentina Călin, director general Minifarm

Suntem o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de peste 100 de farmacii poziționate în zona de Sud-Est a țării precum și în București și adaptate nevoilor pacienților noștri.

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Vrem ca atunci când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste să ştii că in farmaciile Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

DaNu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.