Caută
Ne găsești și pe

NOU la Minifarm: descoperă gama pentru îngrijirea părului de la Seboradin!

NOU la Minifarm: descoperă gama pentru îngrijirea părului de la Seboradin!

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că, începând din luna Noiembrie a.c., în exclusivitate la Minifarm, puteți descoperi noua gamă de produse Seboradin pentru îngrijirea părului.

Cosmeticele Seboradin sunt eficiente și sigure. Acestea au fost confirmate de cercetarea clinică efectuată sub control dermatologic, precum și de mulți ani de cooperare cu dermatologii și trichologii. Există o grijă constantă față de calitatea superioară și siguranța produselor Seboradin.

În conformitate cu legislația UE, toate cosmeticele sunt produse pe baza practicii BPF, în conformitate cu standardul ISO 22716. Acest lucru califică cosmeticele Seboradin ca aparținând grupului de produse de cea mai bună calitate. Producția în sistemul GMP garantează un control deplin asupra proceselor de producție, de la controlul calității ingredientelor, controlul producției de tinctură, procesele de ambalare și personalizare și controlul unui produs final la procesul de depozitare.

Seboradin a fost creat într-o companie numită Inter Fragrances, înființată în anul 1978 la Poznań. Fondatorul său, Ignacy Zenon Soszyński, a deschis în acea perioadă una dintre primele și cele mai mari companii comunitare poloneze, înregistrată oficial la 20 decembrie 1978 sub numele de „Zakład Produktów Aromatycznych i Kosmetycznych: Inter Fragrances – La Foret”. A fost prima companie de acest tip din Poznań și doar cea de-a 12-a operată la acel moment în Polonia.

O atenție deosebită la calitatea superioară a produselor, 35 de ani de experiență în producția de produse cosmetice și farmaceutice, precum și o echipă calificată de experți și laboratorul propriu specializat contribuie la succesul și dezvoltarea dinamică a Inter Fragrances. Seboradin este, în prezent, principalul producător de formule pentru tratamentul părului și scalpului.

Eficacitatea cosmeticelor Seboradin a fost recunoscută de autoritățile cele mai înalte din domeniul dermatologiei din Polonia: Prof. Ligia Brzezińska-Wcisło, Prof. Sławomir Malewski, Prof. Ryszard Żaba, Dr. Monika Kapińska-Mrowiecka.

Produsele Seboradin au primit numeroase recompense și distincții acordate de farmaciști și clienții care utilizează cosmetice Seboradin zilnic.

Descoperă gamele de cosmetice Seboradin și alege dintre produse pentru:

 

Te așteptăm, atât în Farmaciile Minifarm cât și în magazinul nostru online, pentru a descoperi noua gamă de produse dermato-cosmetice de la Seboradin!

Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.