Caută
Ne găsești și pe

Am lansat noul site minifarm.ro!

Am lansat noul site minifarm.ro!

Am lansat noul nostru site de prezentare al lanțului de farmacii Minifarm!

Te așteptăm să te bucuri de o experiență online cât mai plăcută pe noul minifarm.ro, cu acces rapid la informații despre farmaciile Minifarm deschise în Tulcea, Babadag, Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mangalia și Medgidia.

De acum, afli primul despre cele mai noi și mai avantajoase promoții din farmaciile Minifarm. Fie că ai un card de fidelitate Minifarm sau nu, beneficiezi de reduceri substanțiale o gamă largă de produse cosmetice, farmaceutice și parafarmaceutice.

În noul minifarm.ro am încercat să integrăm cele mai bune practici și principii din webdesign și interfațarea cu utilizatorul astfel încât tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută, indiferent dacă ești sau nu ești familiarizat cu tehnologia. Ne dorim ca noul minifarm.ro să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru tine atunci când trebuie să ajungi într-o farmacie Minifarm.

Găsești o farmacie Minifarm simplu ca 1, 2, 3!

Intră pe noul minifarm.ro folosind smartphone-ul tău și afli, rapid, care este cea mai apropiată farmacie Minifarm, pe o rază de 10 kilometri, în jurul tău. După ce ai identificat farmacia Minifarm în care vrei să ajungi, îți oferim și direcții de navigare către ea astfel încât să fii sigur că ajungi cât mai repede și ușor acolo.

Bineînțeles că opinia ta contează!

De aceea, atunci când ajungi în pagina de detalii a unei farmacii Minifarm anume, folosind formularul de contact prezent în pagină, ne poți transmite opiniile, sugestiile și gândurile tale. Îți promitem că vom trata fiecare mesaj în parte cu toată atenția și responsabilitatea de care putem da dovadă, în cel mai scurt timp posibil!

Sfatul farmacistului Minifarm

Periodic, specialiștii Minifarm îți vor pregăti serii întregi de articole și sfaturi pe diverse teme astfel încât tu să fii cât mai informat despre diverse afecțiuni, tratamente sau, de ce nu, despre cele mai proaspete știri și noutăți din domeniul farmaceutic. Nu am uitat însă să ne mai și destindem! Vei găsi în site-ul nostru și curiozități, informații amuzante sau detalii prea puțin cunoscute din domeniul farmaceutic 😉

Fii primul care află cele mai noi promoții Minifarm!

Abonează-te la Newsletter-ul Minifarm iar noi îți trimitem periodic, direct pe email, cele mai avantajoase promoții și reduceri, noutăți din domeniul farmaceutic precum și cele mai proaspete sfaturi ale specialiștilor Minifarm. Și nu, nu te vom agasa zilnic cu emailuri – promitem să auzi de la noi doar o singură dată pe săptămână 😉

Te așteptăm în echipa Minifarm!

Reunim profesionişti, cu studii în medicină, farmacie, management, informatică, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistică sau aprovizionare şi investim constant în pregătirea profesională a acestora. Accesează secțiunea Cariere Minifarm și trimite-ne CV-ul tău, indiferent dacă găsești acolo poziții vacante sau nu. Vom analiza profilul tău și te vom contacta imediat ce acesta va corespunde cu criteriile noastre de recrutare.

Cine suntem?

Minifarm este o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de 59 de farmacii poziționate în zona de sud-est a țării și adaptate nevoilor pacienților săi. Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste, vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

DaNu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.