Caută
Ne găsești și pe

Semimaraton "Porțile Deltei" - Tulcea, 23 Septembrie 2018

Semimaraton

Duminică, 23 Septembrie 2018, în Tulcea se va desfășura evenimentul sportiv Semimaraton „Porțile Deltei” organizat de către Asociația Județeană de Atletism – Tulcea, reprezentată de doamna Elena Fidatov, împreună cu Direcția Județeană de Sport și Tineret – Tulcea. Evenimentul se adresează atât iubitorilor de mişcare în aer liber precum și celor care își doresc să mențină un stil de viață activ și sănătos.

Evenimentul sportiv Semimaraton „Porțile Deltei” a ajuns, în acest an, la ediția a V-a și este destinat tuturor categoriilor de vârstă, prin care se dorește promovarea mișcării sportive în rândul populației. Probele în desfășurare sunt următoarele:

  • Semimaraton ~ 21,097 Km
  • Ștafetă Semi ~ 4 x 5,27 Km
  • Cursa Populară ~ 5,27 Km
  • Cursa Copiilor ~ 1 Km

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

În calitate de sponsor, Minifarm este alături de toți cei care, prin mișcare, vor să își mențină un stil de viață sănătos. Așadar, îi așteptăm pe toți doritorii de mișcare Duminică, 23 Septembrie 2018 pe Faleza Dunării din Tulcea pentru a participa la Semimaraton-ul „Porțile Deltei” dar și la cortul Minifarm, unde vă așteptăm să vă măsurăm, gratuit, tensiunea arterială și, de ce nu, pur și simplu să ne cunoașem și să stăm de vorbă.

Minifarm este o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de peste 65 de farmacii poziționate în zona de Sud-Est a țării și adaptate nevoilor pacienților noștri. Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

DaNu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.