Caută
Ne găsești și pe

Vă dorim Sărbători Fericite și un An Nou plin de bucurii!

Vă dorim Sărbători Fericite și un An Nou plin de bucurii!

Pentru că anul 2017 se apropie cu pași repezi de final, dorim să le mulțumim tuturor pacienților și partenerilor noștri pentru că ne-au oferit șansa unei frumoase colaborări pe toată perioada acestui an. A mai trecut, astfel, încă un an în care sperăm că am făcut față cu succes tuturor provocărilor întâmpinate.

Credem că am reusit sa ne onorăm toate promisiunile făcute și vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături în tot acest timp. Deoarece suntem dedicați 100% sănătății dumneavoastră, vă promitem că vom încerca să fim și mai buni în anul ce va urma.

În timpul vacanței de Sărbători, gândurile noastre se îndreaptă, pline de recunoștință, catre toți cei care au făcut posibil succesul nostru!

Vă dorim Sărbători Fericite și vă invităm să ne fiți alături și în 2018. Noul an să vă aducă multe bucurii, împliniri și să aveți succes în tot ceea ce vă propuneți!

Să aveți un an 2018 mai bun decât vremurile!

Echipa Minifarm

Ți-a fost utilă această informație?

Îți mulțumim pentru feedback!

Da Nu
Sfaturile, articolele și orice alte informații din domeniul farmacie / sănătate publicate pe minifarm.ro au scop pur informativ și strict educațional. Ele nu pot inlocui, sub nicio formă, consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale de specialitate. Înainte de a lua orice decizie referitoare la sănătatea ta, îți recomandăm să consulți medicul de familie sau medicul specialist.